lejligheder-skagen.dk: Lejlighed i Skagen

Lejlighed i Skagen

Om Skagen

Skagen er en by har beliggenhed i Vendsyssel og er Danmarks nordligste by. Skagen ligger altså i Frederikshavn Kommune under Region Nordjylland. Byen har 8.003 indbyggere i 2019, og er en udpræget turistby, som især er kendt for sin særprægede natur samt for sine Skagensmalere, hvilket var en gruppe danske kunstmalere. Skagen er dertil også kendt for sin fiskerihavn samt for den velkendte Skagen Festivalen der har været afholdt siden 1971. Derudover er Skagen også kendt for farven på husene, den såkaldte skagengule farve, samt de hvide kanter på tagstenene.

 

Virksomhed i Skagen

Skagen er omringet af vand og har derfor gode fiskemuligheder. Skagen Havn er der cirka 1000 fiskefartøjer og 550 handelsskibe samt et voksende antal krydstogsanløb om året. Omkring 50% af byens indkomst stammer fra fiskeri og omkring 25% fra turisme.

 

Værd at besøge i Skagen

-          - Grenen

-          - Skagens Museum

-          - Råbjerg Mile

-          - Anchers Hus

-          - Skagen Graa Fyr

-          - Vippefyret

 

Skagens geografi

Skagen er en by har beliggenhed i Vendsyssel og er Danmarks nordligste by. Skagen ligger altså i Frederikshavn Kommune under Region Nordjylland. Byen har 8.003 indbyggere i 2019.

 

Links om Skagen

-          Om Skagen på Wikipedia

-          Link til Skagen Kommune

-          Kort over Skagen

-          Visit Skagen

-          Erhvervslokaler i Skagen

-          Søg erhvervslejemål i Skagen

 

Søger du bolig?

Som boligsøgende kan du få information om alle de byer og bydele der er relevante for dig. Klik på det område du søger for at læse mere om området, og du finder nyttig viden som er relevant uanset hvilken type bolig du søger - ejerbolig, andelsbolig eller lejebolig - hus/villa/rækkehus, lejlighed, værelse eller fritidshus/sommerhus.

Søger du lejlighed?

Leder du efter en ny lejlighed - ejer-, andel- eller leje? Så kan vi hjælpe. I højre side kan du oprette en søgning efter lejlighed til leje eller lejlighed til salg. Du kan også se en oversigt over de mange ledige lejligheder på markedet lige nu.